dk
Kontakt Oplysninger Fotograf login Arkiv login

StudieVisionPhoto har flere forskellige studier. Sådan vi altid kan udføre det bedste resultat. Vi bestræber os på altid at have det sidste nye udstyr samt bedste kvalitet. I denne verden er det ikke altid personen bag udstyret der gør resultatet. Men også kvaliteten af udstyret. Specielt når man snakker studie, lys, farver, guide tal osv. Dårligt udstyr kan også være med til at forstyrre ens workflow.

For at lære mere om dette kan du evt. tage vores kursus i studie brug.
I alle vores studier har vi direkte adgang fra studie til toiletter samt omklædnings facaliteter. På den måde kan vi give den bedste oplevelse til fotosessions hvor der skal klædes om eller lign. Der er også adgang til møde lokale for planlægning/gennemgang af billeder, samt the-køkken til forplejning.

Hvis du ønsker at leje et af vores studier har vi netop nu fået et studie i hoved bygningen hvor vi selv ligger. Dette er der mulighed for at leje. Derved befinder VisionPhoto sig i samme bygning og kan hjælpe til hvis dette ønskes.

Til et studie høre der også meget udstyr til, vi har selvfølgelig altid masse af udstyr samt tilbehør. Hvis der mangler noget til en foto opgave køber vi det hjem for at være sikre på det bedste resultat leveres. Vi benytter PocketWizards for at give os den kreative frihed ledninger ikke gør.


Leje af studieDer er også mulighed for at leje et af VisionPhoto's studier. Prisen for leje af studie kan i se under Priser.
Det studie som der kan lejes befinder sig i Køge, Strandvejen 2. Ring for at høre hvornår det er ledigt.

Strandvejens studie
 1. Lokalet
 2. 3m højt til loft
 3. Mulighed for mørkelægning
 4. Mulighed for adgang til internet (for upload, efterbehandling f.eks.)
 5. Strøm udtag hele vejen rundt i lokalet
 6. 5 lamper/blitz (3 på stativ)
 7. Softboxes
 8. Snoots, filtre, barndoors, diffusers, paraplyer, reflectors
 9. Blitz "kasse/bord" til produkt fotografering
 10. Baggrunds stativ
 11. Hvid baggrund
 12. Sort baggrund
 13. Chroma-key farver

Hvis man ønsker specielle baggrunds farver kan det købes hjem for merpris.
Vi anbefaler dog at man i stedet for bruger tid på fritlægning sådan man i efterbehandlingen kan benytte lige det man selv vil som baggrund. Hvilket også er med til at give den bedste effekt.

Der er adgang til lille the-køkken, samt toiletter.
For pris, se mere under priser.
Kurser
Alle kurser vil blive afholdt på vores hoved adresse. Der vil med tiden komme kurser on-location til merpris.

Gør det nemt for dine ansatte.
Nyt studie
Der er nu mulighed for at bruges vores studie på Strandvejen 2, Køge. Du kan se mere omkring priser samt udstyr under priser.
Copyright © 2008-2009. VisionPhoto respekterer alle varemærker.
Priser er angivet inklusive moms i DKK, der tages forbehold for trykfejl. Alt salg sker i henhold til vores betingelser.